Kirjoitin ensimmäisen osan jo viime viikolla. Ollessani jo loppusuoralla ja tallentamassa, vuodatus päätti juntata. Sinne menivät pitkät luritukset, joten tämä osa saattaa olla hieman tylsähkö. On todella puuduttavaa kirjoittaa samaa asiaa kahteen kertaan.

1323850.jpg

Kerran Paige sai tarpeeksi vahnempiensa taas tapellessa viinapäissään ja vannoi, ettei koskaan palaisi eikä antaisi mahdollisten tulevien lastensa kokea samaa kuin hän nuoruudessaan. Hän nosti tilinsä tyhjäksi ja matkasi mahdollisimman kauas kotoa Lontooseen. Monet yöt hän yöpyi kodittomien suojakodissa ja ystäviensä nurkissa, aina ei ollut kattoa pään päälle ja oli tyydyttävä nukkumaan kadulla. Täytettyään 18 vuotta Paige päätti hankkia työn saadakseen elämänsä kuntoon. Saatuaan rahat kokoon hän jälleen muutti sivummalle kaupungista ja osti oman tontin.

1323905.jpg

Kauheasti hänelle ei jäänyt rahaa rakentamiseen , mutta onneksi elämän opettaessa Paigea tämä oppi säästeliääksi.Mihinkään ylimääräiseen hömppään ei ollut varaa ja talosta löytyykin vain kaikki välttämättömät esineet.

1323826.jpg

Huilattuaan hieman ja järjesteltyään tavaroita Paige aloitti aarteen etsimisen, sillä hänen mukaansa maasta saattaa löytää vaikka mitä tärkeää ja hyödyllistä, mitkä voi sitten myöhemmin myydä ja ansaita rahaa.

1323743.jpg

Kyllähän sieltä näköjään jotain voi löytyä.

1323836.jpg

Kauaa ei tarvinnut neitosen yksin olla ja joutuikin lopettamaan maan kaivelun tervehtiäkseen tulijaa. Hän päätti olla ystävällinen ja vaihtaa muutama sanaa vanhan naisen kanssa. Myöhemmin tästäkin uhrauksesta saattaa olla hyötyä.

1323823.jpg

Kyllästyttyään naiseen ja lähetettyä tämän pois, saapuivat Paigen uudet naapurit tervehtimään häntä, joista kukaan ei ikävä kyllä ylittänyt hänen kriteerejään puolison valinnassa. Hyvää juttuseuraa he kuitenkin olivat ja Paige pääsikin selville naapuruston kuumimmista tapahtumista ja juoruista.

1323748.jpg

Melkein kokonaan unohdettuaan Paige aloitti töiden etsimisen. Nopean selauksen jälkeen hän päätti tyytyä postitusapulaisen virkaan, kun ei näköjään parempaakaan ollut tarjolla.

1323818.jpg

Illan tultua päätti hän järjestellä miesasiansa kuntoon ja kutsui ennustajaeukon paikalle, joka toimittaisi hänelle unelmien prinssin kohtuu hintaan.

1323935.jpg

Toisin kävi. Hän päätti treffit heti nähtyään tämän iljetyksen ja mies väitti vielä, että oli Paigen vika, että treffit oli surkeat ja ehdotti, ettei enää koskaan tavattaisiin. Viimeisestä Paige oli aivan samaa mieltä.

1323900.jpg

Aamulla tuli kimppakyyti, joka ei ollut kummoinen. Ovikaan ei tahtonut oikein mennä kiinni. Paige todella pelkäsi, että auto hyytyisi matkan varrelle ja hän myöhästyisi ensimmäisestä työpäivästään, mutta hän selvisi työpäivästään kunnialla myöhästymättä ja ylentyikin sihteeriksi.

1323735.jpg

Kullik ei jättänyt häntä rauhaan, vaikka oli luvannut toista. Mies soitteli jatkuvasti ja koputteli oviin eikä antanut Paigen olla.

1323902.jpg

Viisastumatta viimekertaisesta Paige kutsui eukon paikalle ja antoi pari tonnia, koska luuli rahasumman vaikuttavan treffiseuran laatuun.

1323898.jpg

Tämä yhtälö ei kuitenkaan pitänyt paikkaansa ja mies sai lähteä. Paigen onneksi mies ei ollut ahdistelija eikä ottanut minkäänlaista yhteyttä häneen.

1323861.jpg

Paige on omatoiminen nainen ja huolsi itse rikkinäiset kalusteet miehen puuttuessa. Sitä paitsi ei hänellä ollut rahaa korjaajaan, joten oli hieman pakko korjata rikkinäiset laitteet ellei halunnut suurempia vahinkoja.

1323815.jpg

Hän harjoitteli puhumista ylentyäkseen, eikä hänellä ollut muutakaan tekemistä.

1323816.jpg

Paige oli tehnyt aarteen kaivamisesta harrastuksen ja olikin netonnut siitä oikein kivan summan ja koristeita kotiinsa. Piha ei kyllä näyttänyt kivalta.

1323775.jpg

Ja joskus sattui käymään näin. Fiksuna naisena hän mätti maat takaisin kuoppaan eikä välittänyt korjata putkivahinkoa.

1323922.jpg

Laskujakin täytyi joskus maksaa, ettei ulosottomies piipahtaisi käymään ja veisi vaivalla hankittuja kalusteita.

1323929.jpg

Paige oli kyllästynyt arkeen ja ahdistelijaansa Kullikkiin. Sinkkuelämä oli todella tylsää, kun ei ollut komeita uroksia maisemissa, joten neitikäinen päätti lähteä lomalle bongailemaan miehiä ja löytämään mahdollisesti lapsiensa isän.



Toivoisin saavani rakentavia kommentteja. Tiedän osan olleen hieman lyhyt, mutta minusta tuo oli sopiva kohta lopettaa. Kertokaapas niitä mielipiteitänne !